Carte Adrian Mutu: Revenirea din infern - Povestea nestiuta a vietii mele de Adrian Mutu

Carte Adrian Mutu: Revenirea din infern – Povestea nestiuta a vietii mele de Adrian Mutu
Pret: 49 Lei – 44 Lei
Comanda online pe bookzone

Nu este o carte despre fotbal, ci una a confesiunilor, o carte în care Adrian Mutu a spus tot, tot ce presa nu a reușit să scrie și publicul și-ar fi dorit să afle.

„Am stat la marginea prăpastiei, dar nu am renunțat. Am revenit mai puternic, mai hotărât ca oricând.” – Adrian Mutu.

Rezumat Carte Adrian Mutu: Revenirea din infern – Adrian Mutu

Tot ce mi-aș fi dorit să spun atunci când nu aveam pe nimeni lângă mine să mă asculte.

„Aceasta este povestea mea.

Nu numai despre fotbal, ci despre viață, despre cum succesul te prinde nepregătit, pentru că nimeni nu ți-a vorbit despre aceasta în tinerețe, despre cum oamenii uită că ai făcut bine pentru a-ți aduce aminte doar că ai produs rău, despre puterea de a recunoaște că ai greșit, că poate, uneori, ai pierdut totul, dar ai luat-o de la capăt, despre depresie, despre rușine, dar și despre muntele de voință de care ai nevoie pentru a urca din nou, acolo sus, unde aerul e tare, tare de tot și unde doar vulturii se avântă.”

Ce vei găsi în această carte:

Dezvăluiri despre cele mai dificile și cele mai fericite momente din viața lui Adrian Mutu.

Episoade memorabile care te ajută să înțelegi viața unui om care a ajuns cu adevărat în vârf, a căzut și a luat-o de la capăt. trăind fiecare emoție la intensitate maximă.

Lecții de viață importante învățate pe propria piele. Prin dezvăluirile din viața privată, Adrian Mutu ne arată cât de ușor te poți pierde pe tine și cât de important este să fii pregătit pentru viață.

O poveste despre cădere și revenire cum nu vei găsi în manuale sau în cărți de self-help, scrisă cu sinceritate și asumare pentru a-i inspira și pe alții să se ridice indiferent cât de dureroasă a fost căderea.

Format 130×200
Număr pagini 256
Editura Bookzone
Autor Adrian Mutu
Anul publicării 2022
ISBN 9786069639399

Pret: 49 Lei – 44 Lei
Comanda online pe bookzone