Theona Balan - Femeia de succes

Theona Balan – Femeia de succes
Pret: 39 Lei – 24 Lei
Comanda online pe BookZone

Succesul arată diferit pentru fiecare femeie, iar Theona Balan a înțeles acest lucru din propria experiență. Ea nu oferă rețete, ci ghidează cititoarele pas cu pas, ajutându-le să-și redescopere valorile, pasiunile, bucuria de fi femei. Astfel, femeia de succes este cea care se cunoaște pe sine și se acceptă, cea care trăiește autentic și iubește cu putere în ciuda obstacolelor și a dezamăgirilor.

Cartea este inspirată de viața autoarei și de lecțiile dure care au ajutat-o să înțeleagă că fericirea se află cu adevărat în interior. Pentru Theona Balan, obstacolele pe care viața i le-a așezat în cale ar fi putut fi un capăt de drum, însă au marcat doar începutul unei noi vieți cu provocări mai mari, dar și satisfacții pe măsură.

Momentele dificile sunt definitorii pentru viața noastră, așa că autoarea nu fuge de subiectele dificile cum ar fi divorțul sau dificultățile financiare, ci oferă sfaturi și instrumente practice care te vor ajuta să identifici propriile soluții și să privești dincolo de tiparele comportamentale învățate pentru a deveni o femeie de succes.

S-ar putea să-ți placă și Arta feminității de Theona Balan

Format 130×200
Număr pagini 288
Editura Bookzone
Autor Theona Balan
Anul publicării 2021
ISBN 9786069700990
66690

Pret: 39 Lei – 24 Lei
Comanda online pe BookZone