Theona Balan - Arta feminitatii - Cum sa ai succes intr-o lume a barbatilor

Theona Balan – Arta feminitatii – Cum sa ai succes intr-o lume a barbatilor
Pret: 39 Lei – 29 Lei
Comanda online pe BookZone

Arta feminității. Cum să ai succes într-o lume a bărbaților

Feminitatea este o artă pe care fiecare femeie o poate stăpâni și folosi pentru a străluci atât în mediul profesional, cât și în relația de cuplu. De aceea, Theona Balan pledează pentru o reîntoarcere la feminitate, la armonie și echilibru, oferind cititoarelor sale recomandări și teme de lucru cu pași ușor de urmat, menite să ajute orice femeie să își redescopere latura feminină.

Reîntoarcerea la feminitate nu înseamnă supunere oarbă, sau adoptarea unor comportamente retrograde, dimpotrivă înseamnă o acceptare necondiționată a emoțiilor și dorințelor noastre autentice. Pentru autoare, feminitatea înseamnă creativitate și adaptabilitate, eleganță, seducție, blândețe și compasiune. Compasiune față de cei din jur, dar și față de propriile neajunsuri.

Drumul spre propria esență feminină începe cu o acceptare totală a sinelui și cu renunțarea la regretele care te țin blocată în trecut. Astfel arta feminității este, de fapt, arta autocunoașterii și a iertării, iar, dacă reușești să o stăpânești, vei putea în sfârșit deveni acea femeie împlinită pe care astăzi doar o întrevezi în oglindă!  

Format 130×200
Număr pagini 192
Editura Bookzone
Autor Theona Balan
Anul publicării 2021
ISBN 9786069748008

Pret: 39 Lei – 29 Lei
Comanda online pe BookZone