Sebastian Andrei Filcea Flick - Toate la timpul meu

Sebastian Andrei Filcea Flick – Toate la timpul meu
Pret: 43 Lei – 34 Lei
Comanda online pe BookZone

Sentimente care pălesc în pofida oricărui obstacol al vieții. Poezii care trec dincolo de cotidian și împletesc un giuvaier liric menit să deschidă inimi. Toate la timpul meu este acea carte care dă glas celor mai profunde trăiri pe care cu toții le avem în comun și care ne readuce față în față cu sufletul nostru.

Cunoscut drept „Domnul Rimă”, Sebastian Andrei Filcea – sau Flick – este omul care pune ideile în cuvinte și sentimentele în versuri. Atât la radio, cât în mediul online, știe mereu să dea glas tulburărilor zilei și sensurilor ce scapă primei vederi.

Atent analist al vremurilor și fin observator al volutelor sufletului omenesc, Flick ne propune în cartea Toate la timpul meu o perspectivă autentică asupra vieții și sinuozităților ei, fără menajamente și fără jumătăți de măsură, restituindu-i existenței frumusețea și semnificația firești.

Toate la timpul meu este genul de volum care va ajunge rapid printre cele mai citite cărți scrise de un autor român și îți va rămâne în suflet pentru totdeauna!

„Sunt Flick, probabil mulți mă știu,
Alții, deloc – sau mai târziu.
Tot ce-am în suflet trec prin minte
Și las în urmă prin cuvinte.

Iar acest dar divin de-a scrie
Mi-a dat nu doar bucurie.
Dar cea mai mare dintre toate
E c-ai în mâini această carte!”

Format 130×200
Număr pagini 304
Editura For You
Autor Sebastian Andrei Filcea Flick
Anul publicării 2021
ISBN 9786066393812
65645

Pret: 43 Lei – 34 Lei
Comanda online pe BookZone