Povestea mea De Michelle Obama

Povestea mea De Michelle Obama
Pret: 49 Lei – 22 Lei
Comanda online pe Litera

Povestea mea este cartea autobiografică a lui Michelle Obama, fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii. O mărturisire sinceră, puternică și fascinantă, o carte devenită bestseller internațional din primele zile de la apariție!

În aceast volum, pentru prima dată, Michelle Obama descrie anii de început ai căsniciei sale, când încerca să găsească echilibrul între carieră și ascensiunea rapidă în politică a soțului ei. Ne dezvăluie detalii intime din discuțiile pe care le-au purtat înainte de candidatura lui Barack Obama la președinție și impresii despre rolul pe care ea l-a jucat în campania lui electorală, ca o figură populară, dar și foarte des criticată.

Cu un stil narativ grațios, presărat cu umor și cu o sinceritate neobișnuită, Michelle Obama ne oferă o poveste vie din culisele vieții ei, relatând secvențe neștiute despre lansarea istorică a familiei sale pe scena internațională, precum și din viața lor ca familie prezidențială, de-a lungul celor opt ani spectaculoși petrecuți la Casa Albă.

Povestea mea ne poartă prin bucătăriile modeste din Iowa și prin sălile de bal de la Palatul Buckingham, prin momente de durere sfâșietoare și ambiție fără limite, aducându-ne aproape de sufletul unei figuri unice și inovatoare a istoriei.

Spunându-și povestea cu sinceritate și îndrăzneală, Michelle Obama ne aruncă o provocare nouă, celorlalți: Cine suntem și cine dorim să devenim?

Data Apariției  :  13 nov. 2018
Autor(I)  :  Michelle Obama
Numar Pagini  :  624
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  137 x 200
Colectie  :  Biografii
Categorie  :  Non Fictiune
ISBN  :  978-606-33-3008-7
Traducator(I)  :  Corina Hădăreanu

Pret: 49 Lei – 22 Lei
Comanda online pe Litera