Black Friday EduClass.ro - Cea mai mare comanda: jucarii de 15.000 de lei

EduClass.ro, magazin de jucării educative, a înregistrat 950 de comenzi până la ora 12.00, în creștere cu 20% față de campania de Black Friday de anul trecut. Acestea au însumat peste 4.500 de produse comandate.

Cea mai mare comandă, ca volum, a cuprins 120 de jocuri, jucării și alte produse, iar cea mai mare valoare a unei comenzi a fost de 15.000 de lei. Cele mai multe comenzi s-au făcut de pe dispozitive mobile (76%), iar femeile au fost cele care au făcut cele mai multe comenzi (80%).
 
Dinamica pozitivă vine și din faptul că oferta de Black Friday cuprinde 1.200 de produse, o creștere seminificativă față de anul trecut. Ne-am pregătit de altfel destul de bine, cu stocuri suficiente, astfel încât nu avem până la această ore produse care să fie epuizate. – Anca Leibovici, director de vânzări EduClass.ro.

Printre produsele incluse în campanie se regăsesc gamele BigJigs, cu jucării educative din lemn, Chalk&Chuckles, jucării de creativitate și educative, Learning Resources, jucării STEM, de creativitate și explorare, precum și jucării de exterior: biciclete, căsuțe de copii, mașinuțe electrice. De asemenea, EduClass.ro are reduceri și pentru gama de produse de puericultură (pompe de sân, sterilizatoare UV, etc) și accesorii pentru bebeluși.

Campania de reduceri se va încheia duminică, la ora 23:59.