Alegerile care iti pot salva viata - Dr. Mihail Pautov

Alegerile care iti pot salva viata – Dr. Mihail Pautov
Pret: 59 Lei
Comanda online pe BookZone

Alegerile care iti pot salva viata – Sfaturi medicale pe intelesul tuturor – Dr. Mihail Pautov

„Tot ce îmi doresc este ca voi să aveți grijă de voi și să faceți alegeri corecte într-un mod educat.” – Dr. Mihail Pautov

Sursa ta de informații medicale obiective și prietenoase

Dr. Mihail Pautov îmbină pasiunea pentru medicină și grija pentru oameni într-un ghid complet care ne invită să privim dincolo de mituri și să luăm decizii importante pentru sănătatea noastră în mod informat.

Pe parcursul cărții, el abordează cu empatie problemele de care ne lovim cu toții, de la anxietate și insomnii, la tensiune arterială crescută și afecțiuni digestive, și ne oferă informații medicale obiective într-un mod simplu și ușor de înțeles.

Dr. Mihail face parte dintr-un nou val de medici care au o atitudine deschisă față de public, se informează constant și se bucură atunci când primesc întrebări din partea pacienților, iar această carte este un nou mod extrem de practic de a oferi oamenilor instrumentele de care au nevoie pentru a preveni afecțiunile grave care necesită adesea intervenții chirurgicale.

Sănătatea mintală, calitatea somnului, nutriția, activitatea fizică, relațiile care ne hrănesc inima, toate au un impact asupra sănătății noastre fizice. Astfel, Dr. Mihail, specializat în chirurgie generală, ne invită să operăm schimbări importante mai întâi în sufletul nostru, să tăiem tot ceea ce nu ne este de folos și să facem alegeri mai bune pentru sănătatea noastră.  

Format 170×230
Număr pagini 312
Editura Bookzone
Autor Dr. Mihail Pautov
Anul publicării 2022
ISBN 9786069748572
Scor Bestseller
#1 în categoria Medicina
#1 în categoria Carti de specialitate
#1 în categoria Fitness
#2 în categoria Nutritie & Sanatate
#2 în categoria Sanatate
#2 în categoria Nutritie
#16 în categoria Carti
69845

Pret: 59 Lei
Comanda online pe BookZone